Belföld

Életmentést végző mentősökre támadt egy őrjöngő fiatal Mosonmagyaróváron

Dísztárcsát hajított feléjük, de csak a mentőautót találta el. Később ablakot tört és egy taxisnak is nekiesett. Bódult állapotban volt.

Garázdaság vétsége, jármű önkényes elvétele és kábítószer birtoklása – “csupán” ennyi van annak a 24 éves levéli fiatalnak a számláján, akit vasárnap fogtak el a rendőrök Mosonmagyaróváron. A gyanúsított hajnali 5 óra körül mentősökre támadt, akik a Fő utcán éppen életmentő beavatkozást végeztek. Egy dísztárcsát hajított az ápolók felé, de az szerencsére nem találta el őket, a mentőautó oldalának csapódott.

A történtek után a fiatal egy közeli társasház felé futott, amelynek dühében beütötte az egyik földszinti ablakát. Mint kiderült, valamilyen szer hatása alatt állt, bódult állapotban volt.

Nem sokkal később taxiba szállt, Levélre akart eljutni. Útközben azonban követelte a sofőrtől, hogy álljon meg, majd a kocsi kulcsait akarta. Megszorította a nyakát és ököllel ütötte az arcát. A taxis felkapta a műszerfalról a telefonját és kiugrott a kocsiból, elfutott, közben pedig segítségért kiáltott.

A zavart fiatal elvette a slusszkulcsot és elfutott, de a rendőrök elkapták. A gyorsteszt kimutatta, hogy kábítószert fogyasztott.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik