Belföld

Trafikoslányt ölt egy fiú Kaposváron – Lezárták a nyomozást

A 19 éves fiatal hidegvérrel, mindössze 22 ezer forintért gyilkolt. Már az ügyészség markában van.

Lezárult a nyomozás annak a 19 éves fiatalnak az ügyében, aki számtalan késszúrással ölt meg egy trafikoslányt idén tavasszal Kaposváron. Nyereségvágyból, aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés – ezért folyt ellene eljárás.

A fiatal áldozatra április 22-én, az esti órákban találtak rá a kaposvári trafikban, holtan. Gyilkosa ellen hajtóvadászat indult, képet közöltek róla, és másnap el is kapták. Egy kórházban csaptak le rá, ahol éppen kisebb sebészeti beavatkozáson esett át. Nem tudta, hogy keresik. A mindössze 19 éves fiú mindent részletesen bevallott.

kaposvari-trafikos-gyilkos(1)(960x640).jpg (Array)

A nyomozás adatai szerint napokkal korábban eltervezte a bűncselekményt. Pénzt akart szerezni, hogy új életet kezdjen. Magával vitt egy 16,5 centiméter pengehosszúságú kést, és eldöntötte: ha szükségesnek érzi, használni is fogja azt. Április 22-én, késő délután jelent meg a dohányboltban és követelte a bevételt, valamint az üzlet kulcsát. A lány nem ellenkezdett, mindent odaadott, hiába – a tizenéves fiú többször megszúrta. Ezután bezárta a boltot és elment. A 20 éves eladó a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrség a gyilkos elfogása után sajtótájékoztatót tartott. Ott elmondták, a lánynak mindössze 22 ezer forintért kellett meghalnia. Támadója a korábbi információk szerint jómódban élt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik