Belföld

Balhé és lövöldözés Budapest belvárosában – Két támadót elfogtak, kettőt azonosítottak

Azonosítottak a rendőrök négy támadót Kertész utcai balhé résztvevői közül. Kettőt közülük el is fogtak, egy 31 éves szigetbecsei és egy 42 fóti férfit. Előbbire Budapest III. kerületében, a Kórház utcában csaptak le a terrorelhárítók szerdára virradó éjszaka, cinkosára pedig még az esti órákban a ferencvárosi Viola utcában. Társaikat azonban továbbra is keresik, elfogatóparancsot adtak ki ellenük:

balogh józsef és máté jánosBalogh József 44 éves szigetbecsei és Máté János 35 éves budapesti lakos

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség vasárnap késő este és hétfőn is felhívást tett közzé, miszerint többeket keresnek az összetűzés kapcsán. A róluk készült képeket itt találja. Azt írták, a támadók a VII. kerületben, egy Kertész utcai szórakozóhely előterében bántalmazták a biztonsági őröket. Egyiküknél gumilövedékes fegyver is volt, amelyből több lövést leadott. Négy ember sérült meg. Úgy tudjuk, az egyik őrt meg is szúrták, illetve, hogy elszámolási vita áll a háttérben. A támadásról egyébként videó is készült.

A most elfogott párost őrizetbe vették, a 31 éves férfit  súlyos testi sértés és csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság, idősebb társát utóbbi miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. Ismeretlen társaikat továbbra is keresik.

 

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik