Belföld

A 400-adik új MAN kamiont vehette át a Rapidsped Zrt.

24.hu
24.hu

2015. 09. 21. 00:00

Október 10-én vehette át Tiszaújvárosban a 400-adik MAN vontatót a Transalliance Cégcsoporthoz tartozó Rapidsped Zrt. Ezzel a beruházással a cég közel került ahhoz, hogy a magyarországi fuvarozási piac egyik legfiatalabb és legmodernebb flottájával rendelkezzen, hiszen a vállalat 132 szerelvényének átalag életkora nem éri el az egy évet.

Szeptember 10-én vehette át Tiszaújvárosban a 400-adik MAN vontatót a Transalliance Cégcsoporthoz tartozó Rapidsped Zrt. Ezzel a beruházással a cég közel került ahhoz, hogy a magyarországi fuvarozási piac egyik legfiatalabb és legmodernebb flottájával rendelkezzen, hiszen a vállalat 132 szerelvényének átalag életkora nem éri el az egy évet.

A szeghalmi székhelyű Rapidsped Zrt. 2006 óta a francia Transalliance Cégcsoport magyarországi leányvállalata, mely Európa egyik meghatározó szállítmányozó és logisztikai szolgáltatója.

Magyarországon a Rapidsped Zrt., mint a cégcsoport legnagyobb leányvállalata, száztíz ponyvás és huszonkét silós nyerges szerelvényt üzemeltet, közel kétszáz fő nemzetközi kamionsofőrt foglalkoztatva. A mostani EURO 6-os besorolású gépjárművek beszerzésével egyrészt eleget tettek a nyugat-európai elvárásoknak, másrészt a sofőrök elvárásainak a megfelelő üzemanyag fogyasztás és a komfort tekintetében.

Az új vontatók teljesítménye és gazdaságossága figyelemre méltó, örömünkre szolgál, hogy még ezzel is hozzá tudunk járulni a kollégák jobb munkakörülményeihezmondta el Szappanos György, a vállalat vezérigazgatója. A cég nem csak a gépkocsivezetők felvételére fordít nagy figyelmet, de a folyamatos képzések és a szociális kérdések figyelemmel kísérése is fő szempont a cég filozófiájában. Ide tartozik többek között az egy hetes pihenőidő vagy a választható váltásrend.

Ahhoz, hogy a sofőreink a legnagyobb minőségi elvárásnak is megfeleljenek, folyamatos továbbképzésekkel, oktatásokkal segítjük a munkájukat. A képzéseink eredményességét bizonyítja az is, hogy a „2015 legkiválóbb magyar kamionsofőrje“ versenyen négy Rapidspedes kolléga is a legjobb negyvenöt között tudott lenni egyedülálló módon a többi céggel szemben – tette hozzá a vezérigazgató.

A 72 új jármű beszerzése továbbá azt is jelenti, hogy a vállalat készen áll az egyre növekvő fuvarfeladatok és megbízói elvárások kielégítésére.

A járművek és ezzel együtt a jól képzett gépkocsivezetők létszámát a jövőben tovább kívánjuk növelni, továbbra is nagy hangsúlyt helyezve a minőségre a kiválasztás és továbbképzés területén, hiszen megbízóink nagy, neves cégek, melyek elvárásait csakis magas minőségi munkával tudjuk kielégíteni – mondta el Szappanos György. Folyamatosan várjuk a tapasztalat és a munkájukban elkötelezett nemzetközi kamionsofőrök jelentkezését, de évek óta részt veszünk a szakmájukat most kezdő kollégák felkészítésében is. Gyakorlott kollégák segítik az új és kezdő kollégákat és minden tudásukat igyekeznek átadni, hogy a szakma minden elvárását képesek legyenek teljesíteni.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.