Belföld

Soroksári gyilkosság – A férj szerint bizakodóbbak a rendőrök, mint valaha

Az ügyet vizsgáló nyomozócsoport vezetőjét nemrég áthelyezték. Az új vezetővel néhány napja beszéltem, ő azt mondta, hogy bizakodóbbak, mint eddig bármikor – mondta a Borsnak a 2013-ban, Soroksáron meggyilkolt futónő férje. “Egyébként ma­napság is gyakran látok rendőrautókat a helyszín közelében, meggyőződésem, hogy nagy erőkkel folyik a vizsgálat, és úgy érzem, a tettes előbb-utóbb kézre kerül. Nemrég épp az edzőteremből tartottam hazafelé, amikor azt láttam, hogy a helyszín irányából egy rendőrautó kikanyarodik” – fűzte hozzá Kardos Lajos.

Mint ismert, a 36 éves nőt Budapest XXIII. kerületében ölték meg 2013 szeptemberében. A  gyilkosság helyszínén, illetve az áldozaton két férfi DNS-ét azonosították, de a tetteseket azóta is keresik, ahogy több tanút is.

 

 

 

Kardosné Gyurik Krisztina 2013. szeptember 25-én kocogni indult, később a le­meztelenített holttestét találták meg, a tettesek a kezét és a lábát összekötözték. A bűnügyi technikusok két férfi DNS-mintáját rögzítették a helyszínen. A rendőrség szerint a két elkövető jelentősen eltérő szerepet játszott a bűntényben. Egyikük – a domináns fél – vagy idősebb, vagy fizikailag jóval erősebb, de az is lehet, hogy csak tapasztaltabb a társánál. Hétmillió forint üti a nyomravezető markát, a rendőrség külföldi társszervekkel is felvette a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik