Belföld

Kisgyereket és nőt késelt – “Élve nem fogják el, szerintem felköti magát!”

Éveket ült börtönben, visszaesőnek számít az a férfi, aki megkéselt egy nőt és egy kisgyereket Kisszentmárton főutcáján szerdán – írja a Bors. A rendőrség csütörtökön azt közölte, a támadó anyósát és unokáját sebesítette meg, a Pécsi Újság korábbi információi  szerint egy mindössze kétéves kisfiút. A Bors azonban egy kislányt említ, a férfi barátnőjének gyermekét. A késelőt – Balázs Istvánt – az egyenruhások jelenleg is keresik, a lap szerint 50-60 rendőr igyekszik megtalálni.

Az asszonyt még mindig intenzív osztályon ápolják, rengeteg vért vesztett. “A férfi összevissza szurkálta anyámat, még a nyakát is átvágta” – nyilatkozta az áldozat fia, aki szerint azért történt a tragédia, mert 16 éves húga elhagyta a férfit. A gyereket is megszúrta, de ő jól van.  “Manipulálta, ígérgetett neki mindenfélét, hogy elköltöznek szép házba, lesz pénzük és boldogok lesznek. A húgom elhitte neki, ezért már fél éve együtt éltek abban a putriban. Pár napja összevesztek, visszaköltözött. Most csak a ruhákért mentek vissza anyámék, akkor támadt rájuk” – fűzte hozzá.

A romos, ablak és ajtó nélküli vályogházban még most is minden csupa vér. A szurkáló mostohaapja végignézte az egészet. A férfi szerint mostohafiát élve nem fogják el, előbb köti fel magát egy fára. “Ugyanezt csinálta a feleségével és saját fiával pár éve. Négy évig volt börtönben, a nőt megkéselte, a fiút többször a falhoz vágta” – idézte fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik