Belföld

Felesége is a szeretőgyilkossal szökik

Együtt szökik feleségével, Violával Sztojka Pál, aki több késszúrással meggyilkolta dúsgatdag szeretőjét – tudta meg a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a diplomás nő a férjével együtt eltűnt kalocsai otthonukból, arról azonban nincs információ, hogy iskolás kisfiukat is magukkal vitték-e.

Pál egyik barátja szerint még az is meglehet, hogy már nincsenek az országban. “Pali volt Németországban, és rokona is él ott” – mondta el a lapnak a korábban mulatószenészként is dolgozó 32 éves férfi barátja.

Szojkának már többször meggyűlt a baja a törvénnyel, jelenleg is eljárás folyik ellen, Lopásért, csalásért és hatóség félrevezetéséért is felelősségre vonták már, jelenleg emberölés miatt indult hajtóvadászat ellene.

Tehetős szeretőt választott

A Blikk szerint Szojka pár hónnapal ezelőtt ismerkedett meg áldozatával, a 39 éves R. Emíliával, a férfi a nő egyik rokonának szállodájában dolgozott. A család tulajdonában több szálloda, üzlethelyiség és ingatlan is van. Emília egyik ismerőse szerint a férfi és a nő szeretői kapcslatban álltak, de hogy szerelem volt-e köztük, nem tudja. A lap értesülései szerint a gyilkosság előtti éjszakát együtt tölthették, Szojka Pállal látták utoljára az áldozatot.

Sztojka reggel egy késsel megszúrkálta R. Emíliát, majd a holttestet egy szőnyegbe csavarta. Még egy barátját is a tetthelyre hívta, állítólag azt mondta, egy nehéz szőnyeg cipeléséhez kér segítséget.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Kalocsára menet Csepelen a férfi nekihajtott valaminek, a Lexus terepjáró megállt, ezután csereautót kért a szervíztől. A másik autóval érkezett meg Kalocsára, ahol egy családi ház udvarán ásta el a szőnyegbe csavart testet. A szőnyeg kilógó széle buktatta le, így találták meg R. Emília földi maradványait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik