Belföld

Megrugdosta, arcon ütötte tanítónőjét a nyolcéves kisfiú

tanár (Array)
tanár (Array)

Néhány nappal ezelőtt összeverte tanárnőjét egy nyolcéves kisfiú Zákányszéken – számol be a Blikk pénteki számában. A kisfiú arcon ütütte, majd megrugdosta a pedagógust, majd miután felvitték az igazgatóhoz ott is tombolni kezdett. Mint írják, az ügy nem maradhatott az iskola belügye, mivel ugyanezzel a kisfiúval az elkövetkező napokban több tanárnak is meggyűlt a baja.

Egy napközis tanár kísérte fel a gyereket az iskola vezetőjéhez, ám a kisfiú dühében mindent lesöpört az igazgató asztaláról. Sas Györgyné, az iskola vezetője a napilapnak elmondta: hétfőn a szülők és egy szakember bevonásával orvosolták a helyzetet, a gyermek továbbra is az intézmény tanulója.

A lap úgy tudja, a kisfiú korábban komoly betegségben szenvedett, amiből szerencsére felépült, azonban szülei feltehetően engedékenyebbek voltak vele, ezért vált kezelhetetlenné. A Blikk információi szerint az eset után az iskola értesítette a rendőrséget, akik másnap kimentek a helyszínre, az iskola azonban nem tett feljelentést az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik