Belföld

Ha esetleg örült volna, hogy jobb lesz az idő, akkor egy darabig még ne tegye!

Csütörtök reggel még csak kevés felhő lesz felettünk, derűs idő várható. Napközben aztán délkelet felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet és délen, illetve keleten kisebb eső, záporeső is kialakul, írja a Köpönyeg.hu. Az északkeleti szél több helyen megélénkül. Reggel ismét hűvös lesz: 5 és 12 fok közé süllyed a hőmérséklet. Délután kissé melegebb lesz, mint az elmúlt napokban: 22 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken estig erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Főleg Dunától keletre számíthatunk kisebb esőkre, záporokra. A szél délkeletire fordul. A borongós idő hatására gyengül a nappali felmelegedés, többnyire 15 és 20 fok közötti őszi értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton távozik a felhősáv Magyarország térségéből, naposra fordul az idő. A sok napsütés hatására melegszik a levegő, 19 és 25 fok közötti kellemes meleg várható.
Vasárnap ragyogó időre van kilátás szinte zavartalan napsütéssel. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, egyre többfelé mutatnak majd a hőmérők 25 fok feletti értékeket. Igazi kiránduló idő lesz.

Hétfőn eleinte napos, nyugodt idő valószínű, majd délután nyugat felől erős felhősödés várható és egyre többfelé eredhet el az eső. Erős, néhol viharos lesz a szél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik