Belföld

Már az LMP is nagyobb rendőrséget akar

24.hu
24.hu

2015. 09. 07. 16:42

Mi jöhet még? MI JÖHET MÉG??? Rendpártivá vált a zöld LMP, Schifferék több rendőrt látnának szívesen a fővárosi peremkerületekben. A migránsok a hibásak persze.
Korábban a témában:

Az LMP szerint szükséges a rendőrség létszámának jelentős emelése, az elmúlt napok eseményei ugyanis azt bizonyították, hogy a létszámhiány veszélyezteti a közbiztonságot. Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője és Gerstmár Ferenc rendészeti szakszóvivő hétfőn drámainak ítélte a menekültek vonulásával kialakult helyzetet.

Gerstmár a tartalékosok felvételét javasolta, és kijelentette: ésszerűsíteni kell a menekültekkel kapcsolatos rendőri eljárásokat. Csárdi szerint a főváros peremkerületeiben eddig is sem volt elégséges a rendőri jelenlét, és a határvadász század létrehozásával mindez csak súlyosbodhat. A politikus ezért választ vár a belügyminisztertől arra, honnan pótolják majd a kerületekből elvezényelt állományt.

A képviselő legalább a már korábban ígért 3200 fős állománybővítést szükségesnek tartja. Fontosnak ítélte, hogy a kialakult helyzet ne kockáztassa Budapest vagy más városok közbiztonságát és kijelentette azt is, a menekültek tranzitutaztatására lenne szükség Röszkétől a nyugati határig, ez tehermentesítené Budapestet.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.