Belföld

Hülyegyerek-szintű náci posztokkal szórakoztatja a szülőket a pesterzsébeti tanítónő

Az iskolai ügyekkel kapcsolatos információkért ismerősnek kell jelölni a pedagógust, akinek így nem túl magasröptű gondolatvilágába is betekintést nyerhetnek a kisdiákok szülei.

A Facebookon szokott üzenni a szülőknek az iskolai ügyekről az egyik pesterzsébeti iskola tanitónője, aki több mint húsz éve tanít az intézményben – írja a 444. Ez eddig rendben van. A tanítónőt így a szülőknek ismerősnek kell jelölniük a közösségi oldalon, de ez is rendben van, hiszen hasznos, segítő információk érkeznek. Ilyenek például.

 

Az már kevésbé van rendben, hogy a tanítónő sok más bejegyzéssel is szórakoztatja a kedves szülőket, nagyjából egy tizenkét éves hülyegyerek szintjén. Van minden, hitleres-haláltáboros „vicc”:

 

Buzizós kurucinfós megosztás:

 

Menekültezős-deportálós „szellemeskedés”:

 

Az iskola igazgatója azt mondta a portálnak, hogy nem tudott arról, miket posztol kolléganője, de meg fogja kérni, hogy moderálja a Facebook-falát. Többet nem biztos, hogy tehet, mert nem ő, hanem a Klik a tanárnő munkáltatója. Az igazgatónő hozzátette: a központilag készülő etikai szabályozás minden bizonnyal szabályozza majd azt is, hogy a tanárok milyen politikai, közéleti tevékenységet folytathatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik