Belföld

Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói

Sziget (Array)
Sziget (Array)

A Converse fogyóeszköz, a sátor feláldozható, nagyon sok fiúnak összejött nagyon sok lány. (És fordítva.) Képi bizonyítékok.

Szemerkélő eső, rengeteg szemét, tanácstalanul tolató teherautók, guberálók és persze – főleg – a rettenetes módon meghalt német fesztiválozó emléke: a Szigetnél nyomorultabb hely nem nagyon volt Budapesten hétfőn. Bejártam az egész Hajógyárit az utolsó utáni napon este, amikor már mindnen bulizó – néhány egészen súlyos esettől eltekintve – lelépett, viszont még éppen csak hogy elkezdtek takarítani, illetve, a zsákmány reményében guberálni. Összefotóztam a legjellemzőbb és legmeglepőbb tárgyakat, amiket maguk után hagytak az itt élők.

Teljesen jó székeket

Úgy tűnt, a haza indulók meg sem próbálták összecsukni a tök menő kempingszékeiket, egyszerűen ott hagyták az enyészetnek.


Teljesen jó sátrakat

Sokan megpróbálták (nyilván nagyon vizesen és nagyon másnaposan) magukkal vinni átmeneti szállásukat, még többen még azt sem. Úgy tűnik, a sátor egyszerűen benne van a szigetelés költségeiben.

 

Teljesen jó székek és sátrakat – a fákon

Erre a népszokásra minden évben rácsodálkozom és sosem sikerül megértenem. Szararc húzás, egyrészt azért, mert a takarítókat szivatják vele, másrészt, mert ennyivel is kevesebb sátrat kapnak majd a menekültek, a szervezők ugyanis nekik adják, amit sikerült megmenteni.

 

Szexet

Most mindenki nagyon meg fog lepődni: a fesztiválozók elég sokat szexeltek. A bizonyítékokat pedig meg sem próbálták eltüntetni.

 

Cipőt

Mondjuk ki: a dekadens nyugat-európai fiataloknak egyszerűen nem téma a cipő. Fogyóeszköz. Főleg a Converse. Rengeteg Converse-t láttam, többségének semmi baja nem volt.

 

Ezt a mankót

Csoda történt? Valaki felkelt és járt? Akárhogy is: ez még nagyon jól jön majd valakinek.

 

Egész heti élelmet

Az egyik képen konkrétan egy teljes szigetnyi kajaadag látható, a másikon két pizzaszelet, azaz ezernégyszáz forint.  

 

Piát

Az alsó kategóriás világoskék Löwenbrau megszokott látvány Magyarországon, de… Hoppá! Ilyet nem is árultak a szigeten! Kedves olvasó, íme a bizonyíték, hogy volt, aki PIÁT CSEMPÉSZETT A SZIGETRE! Holott a házirend ezt kifejezetten tiltja! Őrület! Meg aztán mibe, hogy azt a Bacardit sem az egyik pultnál vették!

 

Gumimatracokat

Ami nekünk a balatoni nyaralás kulcsszimbóluma, mióta világ a világ, az a fesztiválozóknak a legjobb fekhely, amit csak el tudnak képzelni a murvás-göröngyös földön. Sokan viszont ezzel is úgy voltak, hogy “mindegy, hagyjuk, majd jövőre veszek egyet megint.”

 

Önmagukat


Ajánlott videó

Olvasói sztorik