Belföld

Magyar kommentelők mocskosfideszeztek a bankókkal viccelő banda oldalán

kasabian forint (Array)
kasabian forint (Array)

Talpon a hazai trollhad. A Kasabian is megtudta, hogyan kommentelünk mi.

Pénteken remekbe szabott koncertet adott a Kasabian brit zenekar a Szigeten, de előtte nagyot közlekedtek a mókahengerrel: félbehajtott magyar bankjegyekkel fotózták le egymást úgy, hogy az arcuk felét a bankókon szereplő személyek képeihez illesztették.

 

A magyarok zöme vette a lapot, jót röhögött az amúgy nem is rossz országimázson, s a legjobb az volt, ami ilyenkor törvényszerű: a kommentelők krémje elkezdett írogatni a banda Facebook-oldalára. Ezekből szemezgettünk. A kedvencünk, és 127 lájkolóé:

Faszabian!

És egy pazar reakció erre:

faszabian, ez rohadt jó! :) jó nagy sztárok lehetnek, én mondjuk még sohasem hallottam róluk :D

Angol nyelvű vita alakult ki arról, hogy Szent István + a Kasabian egyik tagjának kombója hasonlít Karóbahúzó Vladra, azaz Drakulára valaki szerint, mire egy kommentelő odaírta, hogy ne hasonlítsunk már egy Szentet egy pszichopata gyilkoshoz. A válasz erre az volt, hogy ez csak egy hirtelen felismerés volt, legyen béke:

– Top left = Vlad the Impaler
– You shouldn’t compare a Saint to a psychopath killer unsure :/
– I’m not comparing, It just looks like him–first thing that I noticed. Peace!

Egy közgazdász is megszólalt:

Szerintem ez nem téma, tegye fel a kezét aki mondta már, hogy szart sem ér a forint.

Aztán csak begyűrűzött a napi pártpolitika is, elképesztő többszereplős beszélgetés alakult ki:

– No, ezen nincs mit csodálkozni. Mióta a fideSS rabol errefelé,a pénzünk szart se ér. Minimum röhejesek vagyunk. Köszi barom fideSS választók.
– Sok ám az összefüggés
– Te ezt h logikaztad ki?? Valaki balesetet szenved a Fidesz a hibás??
– te agyhalott szerencsétlen barom. Az ilyen birkák miatt megy tönkre az ország. A kérdés inkább az,hogy te miért nem látod ezt? Talán Dohányboltotok van,vagy valami fideszes tolvajok vagytok?
– :D na látod nem a Fidesz miatt megy tönkre az ország hanem az ilyen emberek miatt mint te :D nézz magadba es nem az államtól kell függni :D
– Na látom? Te mit olvastál? Különben hagyjuk. Sminkelj,bulizz,ez a te dolgod. Én vagyok a hülye, hogy ilyenekkel vitatkozom. Bocsi :D
– :D:D az “ilyenek” lehet kicsit kulombek mint te :) te csak a fikazashoz értesz :D arra minden bolond képes :) további szép napot :)

Van, azért, aki mellre szívta a bankjegyes viccet:

Kapják be a faszt, köcsög banda.

Sőt, a fonttal se játsszanak!

ezért ha ezt mondjuk az angol fontal csinálják súlyos büntetést kapnak a humorérzéktől függetlenül. Egyébkét jellemző ” TAHÓ NAGYKÉPŰ PARASZTOK GERENDAIVAL EGGYÜTT ” aki meghívta őket. Ha egy ezt egy Magyar zenekar csinálja angliai fellépés előtt lemondják a fellépést itt is ezt kellene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És a végére egy nyelvi félreértés:

– Beszarás!
– YOU ARE IDIOT!!!!!!!!
– why is he an idiot? it has not only a literal meaning in Hungarian, we use it in particular situations when we are suprised. Nothin offensive :)
– Beszarás means “holy shit”. Next lesson just for you: baszódjál meg a helyszínen te kis nyomorult pöcs! Let me have your solution, please :D


Ajánlott videó

Olvasói sztorik