Belföld

Sebestyén Balázs elmagyarázza, miért nem jó a menekültekre haragudni

Sebestyen-Balazs(960x640).jpg (Array)
Sebestyen-Balazs(960x640).jpg (Array)

„Én, aki ebben a városban élek, kikérem magamnak”, mondta az egyik szerkesztő. Az összes ismert bevándorlás-ellenes szólamot ellőtte, de Balázs másként gondolta a dolgot.

A Class FM reggeli műsorában, a Morning Show-ban ott van Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, illetve rajtuk kívül néhány szerkesztő, akiket csak ritkán hallunk. Például Anna, aki annyira feldúlt volt, hogy nem tudott, vagyis nem mert kürtős kalácsot venni a Nyugati pályaudvarnál, mert sok a migráns, hogy ezt mindenképpen el kellett mondania, írja a Comment blog.

„Gyakorlatilag megtelt a főváros”, mondta, vagyis kikérte magának, ő, aki ebben a városban él. De beszélt járványról, fertőtlenítésről, bűnözésről, II. János Pál pápa térről, érezhető gyűlölettel. Balázs állta a sarat, meg is kérdezte, kire haragszik Anna. A menekültekre, akik itt vannak, vagy az állapotra, amit okoznak.

„Dühös vagyok, hogy itt vannak” – mondta Anna, aki szerint a Nyugat lefölözi a migránsok javát, hozzánk már csak a maradék jut. Aztán jött a „fogadj be egy menekültet” felütés is, nagyon érdemes végighallgatni a beszélgetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik