Belföld
Elenis-Kounalakis(960x640).jpg (Array)

Magyarul is olvasható a volt amerikai nagykövet Orbán-ellenes kifakadása

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2015. 08. 03. 13:01

Magyarul is megjelent Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt amerikai nagykövet könyve, amiben leírta, például azt is, hogy Orbánék hogyan döntötték el, kik nyerjék a pályázati pénzeket.

Lószar ez a sok duma a demokráciáról! Ezt mondta utolsó találkozásukkor Orbán Viktor a volt amerikai nagykövetnek, Eleni Kounalakisnak, aki könyvet írt a 2010–2013 közötti magyarországi élményeiről.

Kounalakis és Orbán Viktor állítólag már első találkozásukkor nem találták a közös hangot, és ez végig így is maradt. 2010-ben, az akkor ellenzéki vezérszerepben lévő Orbánt már bemutatkozó látogatásán felbőszítette a nagykövet azzal, hogy a gazdasági válságból való kilábalást és a rendszerváltozás óta elért fejlődést méltatta. Orbán viszont katasztrófának minősítette az addig eltelt két évtizedet, mert szerinte a kommunista milliomosok és a bolsevik milliárdosok mindent elloptak.

A hvg.hu most azt írja, magyarul is megjelent a könyv, a Nagykövet asszony. Három év diplomácia, díszvacsorák és demokrácia Budapesten, 2010-2013 címmel.

Eleni Tsakopoulos Kounalakis 2010 és 2013 között volt az USA budapesti nagykövete, a könyvben részletesen ír budapesti éveiről és arról, hogyan látta a magyarországi politikát.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.