Belföld

Ünnepel Andy Vajna, régi vágya teljesül

Andy Vajna (Array)
Andy Vajna (Array)

Madarat lehet fogatni a 7. legbefolyásosabb magyarral.

Andrew G. Vajna (Vajna András György) éppen ma 71 éves. Budapesten született 1944. augusztus 1–én. ’56-ban családjával együtt elhagyta az országot. Hollywoodi producerként lett világhírű és immár négy éve ő felel kormánybiztosként a magyar filmipar megújításáért. A héten azonban egyéb üzleteivel került a Heti Válasz címlapjára.

A hetilap nemcsak őt, hanem két éve elvett feleségét, Vajna Tímeát is támadta, azt állítva, hogy konzervatív szempontból vállalhatatlan az általuk képviselt életmód. Idén Andy Vajnát választották Magyarország 7. legbefolyásosabb emberének és a legújabb hírek szerint a születésnapos bábáskodik a Fidesz-közeli rádió- és tévécsatorna körül. 

Andy Vajna tavaly a 70. születésnapját a budai várban ünnepelte 210 vendéggel. Orbán Viktor is megajándékozta.

“Az összes nekem fontos ember ott volt a bulin. Nem álbarátok, nem üzletfelek, hanem barátok. A legnagyobb meglepetés, hogy az életemet megmentő onkológus is eljött. Timi még őt is megkereste. És jólesett, hogy Orbán Viktortól is kaptam egy személyesen általa írt üzenetet és egy üveg bort. Azt nem a miniszterelnök, hanem a magánember küldte” – mondta akkor a filmguru.

Vajna Tímea idén is különleges meglepetéssel készül, sok részletet nem árult el, de azt igen, hogy férje egyik régi vágya teljesül.

“Mindig azt mondja, hogy nagyon szeretne egy majmot vagy egy madarat. Én úgy voltam vele, hogy majmot biztosan nem, ezért egy beszélő madarat, egy Jákó papagájt kap.”

 

Fotó: MTI/Beliczay László

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik