Belföld

Az elgázolt juhász, Váradi András családja az ügyészséghez fordul

Váradi András családjának jogi képviselője pótmagánvádas eljárásra küldte meg az iratokat a Fejér Megyei Főügyészségnek - írta meg a Bors.

A családot képviselő dr. Magyar György szerint bár a rendőrség áprilisban megszüntette az eljárást a 2013. október 11-én elgázolt Váradi András ügyében, a rendőrségi vizsgálat számos ellentmondásra nem adott ma­gyarázatot – írta meg a Bors.

A juhászból lett politikust tavaly október 11-én ütötte el egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár, és Váradi a kórházban belehalt sérüléseibe. Váradi András az önkormányzati választásokon a PM polgármesterjelöltjeként indult volna.

“Az orvos- és a műszaki szakértői vélemények számos ellentmondást tartalmaznak. A rendőrségi eljárás során hiába tettem indítványt helyszíni bizonyításra, a nyomozó hatóság nem végezte el azt. Számunkra nem derült ki egyértelműen, miképp keletkeztek a sérülések, és az sem, hogyan maradhatott sértetlen az a létra, amelyért Váradi András állítólag kiszállt a kocsijából” – magyarázta a lapnak dr. Magyar György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik