Belföld

Megjelent a Nagy Magyar Kurvatérkép

Prostitucio(430x286).jpg (Array)
Prostitucio(430x286).jpg (Array)

Eléggé foghíjas, kevés a konkrétum, de valódi, közösségi és bárkik készítik, nagyon komolyan veszik. Budapestiek előnyben!

A hidegfront és Tusványos hétvégéje után az első dolog, ami szembe jött velünk az interneten, az a (sic!) Kurvák Utcalányok Pillangók című közösségi Google Maps-térkép volt, ami pontosan az, amit a címe sugall: szexmunkások “elérhetőségét” tartalmazza. Az “elérhetőség” természetesen nem mailcímet és telefonszámot takar, hanem helyszíneket és a hozzájuk tartozó praktikus, már-már szeretnivalóan precíz információkat. Ilyeneket:

“Esténként 20:00-tól szőke kis fiatal csaj” (Kálvária tér); 
“Innen indulva a 2-es pontig úgy 10 lány található este 20:00-után kezdenek gyűlni és 24:00-körül mennek is haza” (Thököly út)
“12:00-tól estig áll egy lányka” (Kőérberki út)

A kedvencünk pedig a Szabadkai úti tipp, amely kész széppróza: “Itt a hölgyek úgy tudom este felé érkeznek. Olyan 17-18 -óra körül kezdenek el gyűlni. Úgy 10-15 lányra számíthatsz. Ott mindig van pár lány, reggel, délben, este, napsütésben, esőben, szélben, hóban. szóval ha valaki odamegy bármikor, akkro fog találni valakit”

Budapest igazságtalanul felülprezentált, több fővárosi tippet találunk, mint a maradék Magyarországból összesen. Miskolcon mondjuk négy helyszín van, de ugyanazzal a szöveggel: “néha itt is (állnak)”.

Egyelőre rejtély, ki áll az egész mögött. Szexmunkás-szakszervezet? Lelkes kuncsaftok összmunkája? A térkép leírása egy honlapra irányít, ahol mi is feltölthetjük saját tippjeinket, az egyetlen baj vele, hogy nem létezik. Ha tehát a kedves olvasó tud valamit, ossza meg velünk, és ígérjük, utánamegyünk a sztorinak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik