Belföld

Debreceni cég őrzi a három magyar befogadóállomást

A bicskei befogadó állomást óránként nettó 1117 forintért, a Vámosszabadiban lévő telephelyet nettó 1124 forintért, a debreceni telephelyet nettó 1097 forintért őrzik.

Több ajánlattevő közül a debreceni székhelyű Bloc Quest Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kft., mint legolcsóbb ajánlattevő, nettó 366,1 millió forinttal nyerte a bicskei befogadó állomás, valamint annak vámosszabadi és debreceni telephelyére kiírt őrzés-védelmi tendert – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A szerződés 2 évre szól és része még a portaszolgálat ellátása is.

Az Európai Unió Hivatalos Lapjában történő közzététel nélkül lebonyolított közbeszerzést a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal bicskei befogadó állomása írta ki. Külön-külön kellett ajánlatot tenni a bicskei befogadó állomásra, valamint annak a Vámosszabadiban és Debrecenben lévő telephelyeire. Mindhárom telephely őrzését a Bloc Quest nyerte el.
A debreceni telephelyre 8, míg a másik kettőre 7-7 ajánlat érkezett.

A nyertes Bloc Quest Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kft. a bicskei befogadó állomásra nettó 1117 forintos, a Vámosszabadiban lévő telephelyre nettó 1124 forintos, míg a debreceni telephelyre nettó 1097 forintos óradíjjal pályázott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik