Belföld

Evés közben jön meg az étvágy, Vajna rádiót is indíthat

Nemcsak nézné, hallgatná is az online kaszinókirályt, Andy Vajnát? Erre minden esélye megvan most.

Megírtuk korábban, könnyed hírcsatornát indítana a kormánybiztos, már a próbafelvételek is folynak. Saját hírműsora és stábja is lenne a csatornának, saját riportanyagokat is forgatnának, szóval egyfajta alternatív hírtévéként működne. Vajna az Index szerint még nem kötelezte el magát a tévé mellett, de jelen volt a felvételeken, amiket György Bence, a Tv2 volt hír- és programigazgatója irányít.

Úgy tűnik azonban, a rádiókat is Vajnára hangolhatjuk, a HVG szerint akár ingyen is hozzájuthat a budapesti körzeti rádiók egyik legjobbikához a kormánybiztos legújabb cége, a Radio Plus Kft. A nagyjából 2.5 millió hallgatót elérő, eladósorba került egykori Roxy frekvenciáját a Médiatanács közösségi, könnyűzenei csatornaként akarja működtetni, s a frekvenciadíj elengedéséhez elég vállalni, hogy a műsoridő felét magyar könnyűzenei programok töltik ki.

Emellett az egykor kormányközeli Magyar Nemzet babérjaira pályázó Napi Gazdaság új tulajdonosai rástartolnak a Gazdasági Rádió szabaddá vált, régi frekvenciájára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik