Belföld

Rogán felesége meztelen képet posztolt kisfiáról

Később rájött: beteg lelkületű emberek is nézegethetik kisfia ruhátlan képét, így eltávolította azt nyilvános Instagram-oldaláról - írta meg a Bors.

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető felesége, Cecília boldog családi pancsolást örökített meg, kisfia meztelen képét pedig Instagram-oldalára is feltöltötte. A Bors információi szerint a hároméves Áron a képen egy úszógumival fürdőzik egy medencében. A kommentelők el voltak ragadtatva a kisfiútól, Rogánné figyelmét a napilap munkatársa hívta fel az óvatlanságra, a politikusfeleség ezt követően el is távolította a képet.

Természetesen nem a nyilvánosságnak szántam, hanem a barátainkkal akartam megosztani a kisfiam fotóját, ahogy az édesanyák többsége nap mint nap megteszi. A pedofil tartalmakkal kereskedő oldalakat mélységesen elítélem. A kép egy kisfiú öröméről szól , aki életében először szülői segítség nélkül lebeg a vízben. Sosem gondoltam volna, hogy van, aki még ennek kapcsán is csak a rosszra gondol” – mondta el Rogán Cecília, aki levette a kérdéses fotót közösségi oldaláról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik