Belföld

Lemezt ültettek a szegeden megvert lány arcába

szeged (Array)
szeged (Array)

 

Tímea arccsontja szilánkosra tört, mikor menekültnek vélt barátja miatt brutálisan megverték. A térfigyelő kamerák segíthetnek a tettesek kézrekerítésében - írta meg a Bors.

Hétfő reggel meg kellett műteni a szegeden bántalmalmazott Sz. Tímeát, hogy szilánkosra tört arca helyére egy lemezt ültessenek – tudta meg a Bors.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a Szegedi Tudományegyetemen tanuló Sz. Tímea szombaton a Wake Up Color Festival nevű rendezvényre indult szórakozni kubai származású barátjával és testvérével. A buli végén, nem sokkal éjfél előtt a szegedi partfürdő bejáratánál egy négyfős társaság beléjük kötött, mivel bevándorlónak nézték a lány kedvesét. Az esetről egy turista videót készített:

A felvételen látszik, hogy a fiúba és barátnőjébe a fiú kubai származása miatt belekötött társaság másoknak is majdnem nekimegy. Azt üvöltözték előtte, hogy takarodjon az országból.

A lány megvédte volna barátját, de a támadók – köztük egy fekete ruhás, kopasz férfival – úgy megverték, hogy arccsontja eltört, szája felrepedt, testvére szerint az egyik szemével alig lát, egy foga épphogy megmaradt.

A rendőrség keresi támadókat, és kérik, hogy aki felismer valakit a felvétel alapján, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik