Belföld

Soltész államtitkár feltette az alufóliasisakot és akkora hülyeséget mondott, amit ritkán szoktak

soltesz-miklos(960x640).jpg (Array)
soltesz-miklos(960x640).jpg (Array)

Szervezett megszállás, betelepítés, népvándorlás, Európa végnapjai. Megcáfoljuk az összes butaságot, amit a Fidesz nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára mondott.

Mit mondott az államtitkár úr?

Jól felépített üzletnek, tudatos betelepítésnek, Európa megszállásának nevezte a tömeges vándorlást a nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a Napi Gazdaságnak adott, hétfőn megjelent interjúban.

Soltész Miklós szerint a jelenlegi helyzet nem menekültkérdés, hanem népvándorlás, aminek súlyos következményei lesznek nemcsak Európára, hanem az egész világra nézve. Ebbe gazdaságilag még egy nagyhatalom is belerokkanhat – mondta.

Szerinte szükség lenne arra, hogy ne csak Magyarország és néhány másik tagállam, hanem az egész EU közösen, hatékonyan és gyorsan lépjen fel a helyzet rendezése érdekében. Mint mondta, ennek nyomait sem látni a brüsszeli bürokratikus gépezetben, ezért is fontos átmeneti jelleggel a határzár.

Az államtitkár szerint Európa iszlamizálódik, ám az iszlámot mint vallást nem szabad bántani, azt azonban látni kell, hogy az európai kultúra a zsidó-keresztény kultúrkörre épül.

Soltész Miklós beszélt arról is, hogy a kormány fontosnak tartja a hazai civilszervezetek munkáját, ezért kétmilliárd forinttal növelte támogatásukat. Szerinte a kormányzattal kialakult problémás viszonyban csupán két tucat civilszervezet érintett a hatvanezerből.

Az államtitkár elmondta azt is, hogy a civilszervezetté átminősített kisegyházak kártérítési ügyében a 16 szervezetből nyolccal már megállapodtak, a többiekkel tovább pereskednek.

És miért nem igaz, amit az államtitkár úr mondott?

Az, hogy egy nagyhatalom is belerokkanna egy ekkora ütemű népvándorlásba, nem igaz. Az Egyesült Államok évek óta rendszeresen fogad be majdnem annyi migránst, mint amennyi most Európába jön. Sőt, a 19-20 század fordulójának nagy népvándorlásainak a közelébe sem jön. Csak Magyarországot akkor az itt lakók egytizede hagyta el. Ez már majdnem népvándorlás, ami most van, az nem.

Egyébként nehéz is lenne népvándorlásról beszélni, hiszen a migránsok száma nagyon-nagyon messze van az unió teljes népességének egy százalékától. Erről további okos dolgokat itt olvashat. 

Jól felépített üzletnek és tudatos betelepítésnek nevezni pedig egyszerűen gusztustalan azt, hogy családok százezrei menekülnek fanatikus vallási szélsőségesek elől az életüket mentve. Persze, majd pont Szíriában és Afganisztánban szervezik meg a jövő megszállását, amikor egy államot nem tudnak maguknak megszervezni. 

Ráadásul veszélyes is olyasmivel hergelni, hogy itt megszállás folyik. Abból lesznek olyanok, hogy Szegeden összevernek egy fiatal lányt, mert félvér, Magyarországon született sráccal jár

Ajánlott videó

Olvasói sztorik