Belföld

Orbán alig ért haza, rögtön munkára fognák

orban-viktor(a83322d4-a7e4-49e3-ab78-ec4ad36a77aa)(960x640).jpg (Array)
orban-viktor(a83322d4-a7e4-49e3-ab78-ec4ad36a77aa)(960x640).jpg (Array)

Horvátországban nyaralt a kormányfő, ezt kiírta a közösségi oldalára, mindenki fellélegezhet. A fellélegzés mellett azonban sokan fordítva ültek a lovon, ezt meg azt kellene tenni, mondják. Türelmetlenek. Még ki sem pakolt jószerével a bőröndből.

„A nyaralásból visszatértem. Horvátország továbbra is gyönyörű.” Ezt írta Facebook-oldalán. Természetesen sokan köszöntötték, elhalmozták jókívánságokkal, de – szemezgetve a kommentek között – elvárják, most már aztán cselekedjen, mert bajban a haza.

A nyaralsbl visszatrtem. Horvtorszg tovbbra is gynyr.

Posted by Orbán Viktor on 2015. július 20.

 

A kommenteket név nélkül másoljuk be, de a nyelvezethez nem nyúltunk.

A rabszolgahajcsárok

Üdvözöljük újra Itthon a Tisztelt Miniszterelnök Urat! Sok a teendő a déli határnál, meg a nyugatot is meg kell regulázni. Remélem sikerült kipihennie magát, mert sok a dolog, és számítunk Önre. Továbbra is jó egészséget! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

Akkor újra itthon! Kellett is a kikapcsolódás, feltöltődés. A politikai helyzet itthon és nemzetközileg is egyre fokozódik! Kipihenten talán könnyebb ezekkel is megbirkózni!

Miniszterelnök Úr! Jobb lenne katonákat vezényelni a déli határra, mert elözönlik az országot a szinte kizárólag fiatal férfiakból álló “bevándorlók”. (Ezt a kommentelő tette idézőjelbe – T. R.)

Remélem kipihente magát Miniszter Elnök úr. Itt nagy a baj.Európára eröltetik a bevándorlókat a nagyhatalmak. Vége Európának. ?????? Mi kicsik vagyunk, Európa pedig hallgat !!!!! Sok erőt és kitartás és szövetségeseket kivánok Önnek tisztaszivből. Hajrá Magyarország hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!

A különcök

Gyere szabolcsba rágjammeg

A barátom nagy fiának szeretném veled dedikáltatni a rólad szóló könyvet, hogyan lehetne?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik