Belföld

Olyat tettek a szudáni menekültek, hogy Lázár kerítése adja a másikat

autószerelő (Array)
autószerelő (Array)

Zoltán Astrája lerohadt Debrecen szélén, amikor a bozótosból felbukkant egy csapat afrikai srác. Döbbenetes dolgot tettek a férfivel.

Menekülthullámban fuldoklik Európa, keresztény hazánkat elárasztják a más kultúrát képviselő jöttmentek, elveszik a munkánkat és megerőszakolják asszonyainkat. Ugyan ezt sulykolja a kormány, de nagyon nehéz tényekkel is alátámasztani ezt, a tények márpedig makacs dolgok, a politika gyűlöli őket rendesen.

Nemrég érkezett egy tény, amit a Kettős Mérce blog szállított: Zoltán, egy debreceni lakos egy földúton lerohadt az Opel Astrájával, se előre, se hátra, és egyszer csak megjelent egy csapat afrikai srác. Nem, nem az következett, hogy jól megverték és atomjaira szerelve szét a kocsit eladták egy fekete méh-telepnek.

Nekirugaszkodtak az öreg gépnek és seperc alatt megszerelték. Zoltán a kép mellett, amin épp megemelik a kocsit, azt írta:

“Ma hazafelé leszakadt a kipufogóm! Jött egy csapat Szudáni, vagy Szaudi srác, és pikk pakk megjavította! Alig hittem a szememnek! :D”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik