Belföld

Bayer: “Tényleg ki fogunk pusztulni”

Bayer Zsolt (Array)
Bayer Zsolt (Array)

Darwin nyomába eredt a fideszes publicista, aki maga is a fajok eredetéről értekezik.

Írhatott volna születésnapi köszöntőt is kenyéradó gazdájának, de ő inkább azt osztotta meg a Magyar Hírlap olvasóival, hogy úgy érzi, a homoszexuális büszkeség idején provokálják őket. Erre jutott, mert Indexet olvas. Ott meg nickgrabowszki azt írta, hogy „(…) mint minden biológus tudja, a faj fiktív és önkényes fogalom. Csak egyedek léteznek. Esetleg még azok se, csak mint gének kombinációi. A többi fikció.”

Bayer nem biológus, ráadásul egy leírhatatlan tévécsatornán éjjel a Tabu című műsort is nézi. Ott meg azt látta, hogy a főszereplők akkor voltak boldogok, ha rózsaszín latex cuccba bújhattak, és egy ólban szabadon élhették a malacok boldog életét. „Egy másik egyed pedig kutyaként volt boldog, és akadt egy társa, aki pórázra kötötte, elvitte sétálni, és kutyatálból etette.”

Bayer ironikusan csúcspontnak nevezi, hogy a  pszichológus szerint klassz, „hogy ezek az egyedek végre szabadon kiélhetik vágyaikat, és nem kell frusztráltnak lenniük”. A publicista nem állna meg félúton. “Tessék végigmenni a szabadság ösvényén! Tessék meghízni rendesen, aztán jöhet a böllér.”

“Tényleg ki fogunk pusztulni. Sebaj. Majd elkezdjük elölről. Hátha akkor jobban fog sikerülni a vége…” – írja Bayer.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik