Belföld

Rátámadt a CÖF a Kétfarkúra

kétfarkú kutya plakát (Array)
kétfarkú kutya plakát (Array)

Nem tetszik a kormányt plakátokkal kifigurázó kampány a kormány mellett békemeneteket szervező civileknek.

Adathamisítást gyanít a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Kétfarkú Kutyapárt és az Átlátszó közös akciójának pénzelése körül. A CÖF azt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra, valójában kik pénzelik a magyar polgárok békességét feldúló akciót. A kormánypárti civilek közleménye szerint „Mesterházy összecsomózta a Kutyapárt farkait”.

A merész állítást arra alapozzák, hogy saját bevallása szerint Mesterházy Attila is adományozott, neve mégsem szerepel a támogatók listáján, vagyis a szervezők hamis adatokat jelentettek meg. A CÖF felszólítja a Kutyapártot és az Átlátszót, „hogy az általuk minden utca sarkon számon kért átláthatóságot mindenek előtt magukon alkalmazzák. Hozzák nyilvánosságra, hogy valójában kik finanszírozzák a magyar állampolgárokat hergelő kampányukat?”

A póráz végén Soros?

A békemenetelő civilek választ várnak arra is, „hogy a teljes költségvetés mekkora részét teszik ki Soros György adományai, aki évek óta pénzeli a sokszor agresszív baloldali csoportokat?” A CÖF szerint a magyarok nem kérnek többet polgáraik egymásra ugratásából, pláne akkor, ha ezt külföldről is finanszírozzák.”

A CÖF és a mögötte álló alapítvány, a CÖKA néhány napja már bírálta a plakátkampányt. Közölte, a külföldi pénzekkel fenntartott álcivilek álszent módon csak papolnak a humanitásról.

„Lássunk tisztán, ők nem a politikai üldözöttekért aggódnak, hanem a modernkori népvándorlás özönvizét kihasználva a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek.(…) Az illegális határsértők oldalán hangoskodók már most tehetnek az álhumanizmusuk által okozott károk enyhítéséért”.

A CÖF-CÖKA Kuratóriumának tagjai akkor tudatták, „egyenként 100.000 forintos hozzájárulással, reklámfilmmel megkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességére.”

A Kétfarkú Kutya Párt a CÖF egy korábbi támadása utána felszólította a CÖF-öt, hogy rövidebben szólítsa fel őket, mert ilyen hosszú szöveget nem fognak elolvasni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik