Belföld

Máris beindult a kerítésbiznisz

Bevándorló kerítés (Array)
Bevándorló kerítés (Array)

Kollégáink átnyergeltek a határőrizeti szektorba; az új vállalkozás célja: néhány centit visszafoglalni Szerbiából.

Az újságírásból nehéz megélni, főleg ha az ember nem bértollnok és nem lakájmédiának dolgozik. Ezért – az idők szelét megérezve – belevágtunk egy új vállalkozásba.

Engedjék meg, hogy a kerítésépítési szegmens új szereplőjeként néhány szóval bemutassuk vállalkozásunkat (amelynek még nincs neve, de már nagyon gondolkodunk rajta, önök szerint a MIG-RÁCS Kft. jól hangzik?).

Cégünk természetesen szeretné elnyerni a déli határszakaszon kialakítandó kerítés megépítésére kiírandó tendert; és erre minden esélyünk megvan, hiszen a legkorszerűbb alapanyagokból összeállított, legmodernebb technológiával felhúzott védőfalat kínáljuk ügyfeleinknek. Íme kerítésünk előnyei:

  • A drót választható matyó vagy kalocsai mintás kivitelben, esetleg lefedhető tetszőleges szövegű óriásplakátokkal, pl. „Konzultáció miatt zárva” vagy „Odaát van Gyurcsány”.
  • A kerítésen 100 méterenként térfigyelő kamera működtethető, 200 méterenként bódés őrszolgálat az Irénke Security munkatársai közreműködésével.
  • A kerítés természetesen szúnyoghálót és pollenszűrőt is tartalmaz.
  • Elkészítési ideje mindössze 2 hét, számla nélkül pedig csak 10 nap!
  • A speciális kialakítású talapzat miatt a kerítés átlóg a határon, így fél méterrel többet vesz el Szerbia területéből, mint a magyar oldalból. Mondhatni megcsonkítja Szerbiát, visszacsatol egy 175 km x 50 cm-es részt az igazságtalanul elvett területből.

Marketinges kollégáink már tartottak is egy látványos bemutatót a Bazilikánál, tekintsék meg az erről készült imázsfilmet:

Olvasói sztorik