Belföld

Elkezdték gyártani az ellenplakátokat

plakatrongalas1(650x433).jpg (Array)
plakatrongalas1(650x433).jpg (Array)

Lezárult a gyűjtés, az első ötszáz plakátot már el is kezdték gyártani. Az eredetileg tervezett 3 millió helyett 33 millió gyűlt össze.

Vasárnap ért véget a Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt közös akciója. Június 8-án indult az adománygyűjtést, “az aljas és demagóg állami propagandára” szerettek volna csattanós választ adni. Az eredeti tervek szerint 50 plakátot raktak volna ki, 3 millióért, de ennek a sokszorosa gyűlt össze. Az is kiderült, milyen plakát kerül Felcsútra, Orbán személyes üzenetet kap.

A Vastagbőr a blogján arról ír, az első 500 darabot tegnap kezdték gyártani, július elsején kerülnek utcára. Honlapot is készítenek, és “egyéb meglepetésekkel” is készülnek, nekünk is, a kormánynak is.

Közben Kovács Gergő, a kutyapárt elnöke a szerb B92 nevű tévé vendége volt. A vicces hangvételű beszélgetés központjában a szerb-magyar határra tervezet kerítés állt. Felvetődik, hogy krokodilok vagy áram is mehetne a kerítésbe, biztos ezért épül Paks2.

Az angol nyelvű beszélgetés 2 perc 23 másodperctől kezdődik, minimális nyelvismeret elég hozzá. A beszélgetés végén azzal búcsúznak egymástól, hogy ha a riporter Magyarországra jön, legyen olyan kedves és ne vegye el Kovács munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik