Belföld

Széles Gábor egy náci lap rasszista cikkét osztotta meg a Facebookon

Szeles-Gabor(430x286).jpg (Array)
Szeles-Gabor(430x286).jpg (Array)

A Magyar Hírlap tulajdonosa a Nemzeti Arcvonal egyik posztját rakta ki, amiből kiderül, hogy a "primitív kannibálok" bevándorlását a nemzetközi zsidóság finanszírozza.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy miből telik a “primitív kannibálok” európai utazására. Ezzel üti fel a posztját a nemzeti arcvonal nevű szélsojobbos lap. Aztán gyorsan meg is válaszolják: információk szerint a nemzetközi zsidósághoz köthető, szélsőséges cionista szervezetek állnak a háttérben.

“Ők pénzelik a kannibálokat, a szaracén hordákat. Ezek a szervezetek többségükben a magukat felsőbbrendűeknek képzelő, zsidók kezeiben összpontosulnak. Az emberiség gondolkodó része gyűjtőnevükön szabadkőműveseknek nevezi őket és a mostani, modern népvándorlást is hozzájuk köti. Céljuk pedig nem más, mint létrehozni Európában egy multikulti társadalmat, ahol a fehér géniusz háttérbe szorul vagy teljesen megsemmisül. A cionista érdekcsoportok és fedőszervezeteik pedig nem ismernek nehézségeket világhódító terveik véghezvitelében” – írja a poszt. 

http://nemzetiarcvonal.net/2015/06/12/kik-allnak-a-menekultaradat-hattereben/

Posted by Széles Gábor Hivatalos oldala on Sunday, June 14, 2015

Széles Gábor jobboldali gazdagember ezt a cikket osztotta meg a Facebookon hétfő reggel. Egy olyan cikket, amiben ez áll:

“Az európai országokat pedig lerohanják a vadállatok, akik alig várják, hogy fehér nőkkel és gyermekekkel közösüljenek és szétszaggassák a még meglévő, társadalmi normákat. Kannibál-invázió 2015-ben, nem a filmvásznon, hanem élőben, a fehér emberek leigázására. Miközben az említett szabadkőműves hálózat, emberjogi aktivistái arról hazudoznak, hogy ezek is emberek, a meglévő, európai bűnözési statisztikák ismeretében kijelenthetjük: ezek bélpoklos ösztönlények, barbár paraziták, akiknek semmi keresnivalója nincsen az öreg kontinensen!”

Talán most egy kicsit sikerült túltolni az igazodást a bevándorlóellenes retorikához. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik