Belföld

Pörgőrúgással verte orrba az MSZP-t a bevándorlózó Fidesz

plakát (Array)
plakát (Array)

Megmerevedtek a frontvonalak, a hadtestek beásták magukat, ugyanazokat a fegyvereket használják egymás ellen. Ez nem Verdun, hanem a mai magyar pártpolitika. Íme a Fidesz MSZP-t támadó közleménye:

A Fidesz szerint az MSZP csak az illegális bevándorolókat szereti, a határon túli magyarokat nem. A kormánypárt így értékelte Tóbiás József MSZP-elnök pénteki nyilatkozatát, amiben arról beszélt, hogy az Orbán-kormány a kirekesztés és megbélyegzés politikáját választja a nyitott, befogadó és megértő politikával szemben.

A Fidesz szerint érdekes módon a szocialisták csak a megélhetési bevándorlókkal “nyitottak, befogadóak és megértőek”, az itt élő magyar emberekkel és a külhoni magyarokkal már nem azok. A nagyobbik kormánypárt azt írta: 2004-ben, a kettős állampolgárságról szóló szavazáskor nem voltak ennyire “nyitottak, befogadóak és megértőek.” Akkor azzal riogattak, hogy “Ne fizessünk állásunkkal az olcsó határon túli munkavállalók miatt!”, “Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat!”, “Ne fizessünk havi húszezer forintot családunk pénzéből!” – tették hozzá.

A szocialisták ma is hátat fordítanak a magyaroknak. Nyilvánvalóvá tették, hogy a bevándorlás pártján állnak, így nemhogy nem tesznek a magyar munkanélküliség és szegénység ellen, hanem, ha rajtuk múlna, súlyosan növelnék is – zárta állásfoglalását a Fidesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik