Belföld

Indul a MasterCard kedvezményprogramja

A MasterCard® vagy Maestro® kártyával rendelkezők egy regisztráció és pár kérdés megválaszolása után a jövőben csupa olyan kedvezményajánlatot fognak kapni, melyek hasznosak lesznek számukra. És még egy Audi A3-ast is nyerhetnek.

Május 26-a óta él a MasterCard Priceless Specials elnevezésű kedvezményprogramja és annak digitális felülete, a mastercard-kedvezmenyek.hu weboldal. A program fő célkitűzése az, hogy a MasterCard® vagy Maestro® kártyatulajdonos felhasználók a kártyahasználatuk után csak olyan kedvezményekben részesüljenek, amik hasznosak a számukra, és lehetőség szerint beváltsák azokat.

 

Így amennyiben Önnek is elege van már a felesleges ajánlatokból, kuponokból és kedvezményekből, akkor itt az idő valami újra: csatlakozzon a MasterCard Priceless Specials kedvezményprogramhoz! Regisztráljon MasterCard® vagy Maestro® kártyájával a mastercard-kedvezmenyek.hu oldalon, és kéthetente Ön csupa olyan ajánlatot fog kapni, ami igazán számít Önnek.

A regisztráció része a regisztrációs űrlap egyszeri kitöltése is. Az ehhez szükséges adatok biztosítják, hogy a regisztráló nevében és az ő beleegyezése nélkül senki ne hajthasson végre semmilyen műveletet. A bankkártyaszám alapján a program ellenőrizni, hogy a regisztráló valóban rendelkezik-e a megfelelő bankkártyák valamelyikével, vagyis, hogy jogosult-e a programban való részvételre. Az űrlap kérdéseinek másik célja, hogy a program megismerje a regisztráló igényeit, érdeklődési körét, továbbá a számára releváns termékcsoportokat. A rendszer ugyanis ez alapján válogatja össze a programban részt vevő partnercégek termékeinek és szolgáltatásainak rendkívül nagy választékából a regisztráló számára érdekes ajánlatokat, elkerülve így a felesleges kedvezményeket. Az egyes ajánlatokat a program résztvevői kéthetente kapják meg, amiket a virtuális kuponfüzetükben gyűjthetnek. A beváltáshoz a kuponokat nyomtatva szükséges fizetéskor a beváltás helyén felmutatni, vagy átadni. Időről-időre különleges extra kuponokra is szert tehetnek a program felhasználói – például egy-egy speciális kérdőív kitöltéséért cserébe.

A kedvezményprogram bevezetéséhez egy vonzó nyereményekkel teli játék is kapcsolódik, melynek időtartama 2015. június 1. – június 30. Az értékes napi (prémium bevásárlókosár) és heti nyeremények (200 000 Ft értékű Allee vásárlási utalvány) mellett a játék fődíjaként a szerencsés MasterCard® vagy Maestro® kártyatulajdonos megnyerheti a család új büszkeségét, egy AUDI A3-ast.

Részletek és regisztráció: mastercard-kedvezmenyek.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik