Belföld

Klubrádió: A bevándorlóknak természetes, hogy megerőszakolják a nőket

A Klubrádió Megbeszéljük című műsorának beugró házigazdája szerint természetes, hogy a bevándorlók megerőszakolják a nőket.

Az Alfahír szúrta ki, hogy a berekedt Bolgár Györgyöt helyettesítő Szelestey Lajos meglehetősen furcsa gondolatmenettel vezette elő, miért természetes, hogy a bevándorlók erőszakosan közelednek nőkhöz. Mint mondta:

“Tudja, megjönnek a fiatalok, tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor még az integráció, különösen az első időben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például… ööö… be tudnának fűzni egy lányt, és hát a maguk normái szerint bizony, ilyenkor sokszor nincsen más választás, hogy akkor jöjjön az erőszak, mer’ azt hiszik, hogy az itt elfogadott, és aztán kiderül, hogy nem. Szóval ez egy nagyon bonyolult, összetett probléma.”

A műsorban a bevándorlásról, illetve a plakátügyről volt szó, ennek kapcsán egy betelefonáló arról beszélt, hogy fél év alatt ötszáz svéd lányt erőszakoltak meg, az erőszakot pedig szinte kivétel nélkül bevándorlók követték el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik