Belföld

Félmilliárd forintot osztogatott el Mihály

lottó (Array)
lottó (Array)

A Nyíregyháza melletti pici faluban élő férfi mindenkinek elújságolta, hogy nyert a lottón. El is úszott a vagyona, de nem bánta.

Sz. Mihály 560 millió forintot nyert a lottón évekkel ezelőtt, ám még egy új biciklit sem vett magának. Sőt, egyáltalán nem változott meg a hatalmas nyeremény hatására – írja a Bors.

A férfi története tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük az ölünkbe hullott milliókat, igaz barátai és felesége szerint a szerencsés nyertes nem bánta, hogy szinte semmi sem maradt az összegből.

Mihály ugyanis rögtön elújságolta a kocsmában, hogy kihúzták a számait, így attól kezdve szinte mindenki kölcsönkért tőle, a pénzt pedig természetesen nem kapta vissza.

Felesége hiába kérlelte, extrákra sem költött a férfi: a biciklijét nem cserélte le, a házát nem újíttatta fel – írja a lap. Később a Bors felkereste a nejét, aki ekkor már gyászolta időközben elhunyt férjét. Az asszony elmondta, hogy Mihály a helyi óvodán és futballcsapaton is segített.

Az újság kiderítette azt is, hogy a család jelenleg szerényen, de tisztességesen él. Külföldön indítottak vállalkozást, de belebuktak. Mihály felesége komoly betegségen esett át, de felépült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik