Belföld

Tóásó Előd megint a börtönbe készül

tóásó előd (Array)
tóásó előd (Array)

Méhészkedik és előadásokat fog tartani, mellesleg könyvet ír és imádja a töltött káposztát. Ez a megújult Tóásó Előd.

Száron él a nővérénél a Bolíviában raboskodó, de egy hónapja elengedett Tóásó Előd, akinek nagy tervei vannak a Bors cikke szerint. “Edit férjével méhészkedik, ez tölti ki a legtöbb idejét” – mondta a lapnak Lukács Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa.

Lukács szerint nemrég meglátogatta az erdélyi rokonságot is, járt ugyanis a csíksomlyói búcsúban, és ha már ott volt, beugrott Székelyudvarhelyre a keresztanyjáékhoz. Töltött káposzta várta.

Tóásó a jövőben előadásokat fog tartani a szeretetszolgálat kötelékében iskolákban és börtönökben a külföldi munkavállalás veszélyeiről. A “Ne légy áldozat!” című sorozatban mesél majd a kemény börtönről, ahol ő is raboskodott. Már a nyáron elmegy Kecskemétre, a fiatalkorúak intézetébe.

Szeptembertől nem csak az iskolalátogatásai kezdődnek meg, megjelenik új könyve is a bolíviai évekről, illetve arról, egyáltalán hogy keveredett Dél-Amerikába. A Bors szerint már megkapta érte az előleget a kiadótól. Az is kiderült, bolíviai felesége, Elena még nem érkezett meg Magyarországra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik