Belföld

A parlamentben beszélték ki a fideszesek az LMP-s képviselőt

pócs jános (Array)
pócs jános (Array)

Pócs János szerint problémái vannak Sallai Róbert Benedeknek, mert magával foglalkozik a blogjában.

Bár a kormánypárti öninterpellációk általában halálosan unalmasak és értelmetlenek, ma azért sikerült nagyot gurítania a fideszes Pócs Jánosnak, aki Fazekas Sándor agrárminiszterhez fordult, hogy kibeszéljék Sallai Róbert Benedek LMP-s képviselőt, csak úgy maguk között, mert a szabályok szerint Sallainak hozzászólási lehetősége sincs ilyenkor.

Pócs és Fazekas kedélyesen megállapodtak abban, hogy a földmutyi ellen gyakran felszólaló Sallai „a képmutatás iskolapéldája”, mert Sallai, a családja és „érdekköre” 2325 hektárnyi földre pályázott, de nem nyert, „emiatt szólal fel örökké a parlamentben az agrártámogatások ellen” – idézi a beszélgetést a HVG.hu.

Pócs János még Sallai blogjából is idézett, amiben ironikusan azt írja, hogy Schiffer András „kicsit szomorkodik, hogy nekünk még egy rendes Kovács Bélánk sincs, így csak egy ilyennel talált meg a Fidesz bennünket, hogy bérelek-e földet vagy nem bérelek az államtól”. Pócs megállapította, hogy Sallai a blogjában önmagával foglalkozik és „aki saját magával foglalkozik, annak problémái vannak”.

Pócs János lóval foglalkozik. Fotó: Facebook 

Pócs János Facebook-oldalát itt lehet megtekinteni, ahol általában saját magával foglalkozik. A HVG.hu kereste Sallait, hogy mit szólt a párbeszédhez, annyit válaszolt, hogy nem tud vele mit kezdeni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik