Belföld

6400 forintért lehet megszállni L. Simonnál

l(960x640).jpg (Array)
l(960x640).jpg (Array)

A Miniszterelnökség államtitkára bár először húzódozott, végül beengedte a Bors újságíróit a panziójába. Tényfeltáró riport.

Nemrég a Hír24 is megírta, hogy L. Simon László egy saját munkájáról beszámoló cikkben bejelentette, felújítják a 62-es út Gárdony és Zichyújfalu közti szakaszát. Kiderült, hogy ez az útszakasz nem máshová, mint az államtitkár panziójához és borászatához vezet.

A Bors újságíróit „útszéli kátyúk és repedezett aszfalt fogadta az Agárdról a 6212-es, Zichyújfalu felé tartó közútra fordulva”‘. Erről az útról, néhány kilométerre Agárdtól lehet ráfordulni L. Simon László családi vállalkozásának bekötőútjára.
„A panzióhoz vezető aszfaltot nagyon jó állapotúnak találtuk”.

L. Simon megtekint

Óriási szerencséjük volt a tényfeltáró riportot készítő borsosoknak: belefutottak az államtitkárba, aki éppen „a környékbeli gazdákkal együtt határszemlét tartott egy gabonamezőn”. Az államtitkár szerint nem kell bizonygatnia, hogy az út felújításra szorul, elég, ha ránézünk.

„Bár először húzódozott, de végül megengedte, hogy megnézzük a médiában sokat emlegetett panzióját”.

A panzió leírását is muszáj szó szerint idéznünk:

„Az egyemeletes, hófehér falú, parasztházra hajazó épületet kiterjedt szőlőbirtok veszi körül, ami tavalyi telepítésű. Díszes, nagy S betűkkel díszített kerítésen keresztül jutottunk be a panzió előtti parkolóba. Itt egy kisebb tavacska árválkodott, rajta egy híddal, amin keresztül a bejárathoz juthatunk. A földszinten egy közepes méretű konferenciatermet láttunk, ami étteremként is funkcionál. A szobák az emeleten vannak, vendégekkel nem találkoztunk”.

Rúgjon be L. Simon borából!

Jól megy az üzlet? – szegezték a kérdést L. Simonnak, aki azonban nem tudott válaszolni, mert „nem foglalkozik sűrűn a vállalkozás ügyeivel, mert nem ő az ügyvezető”.

„A panzió egyébként legénybúcsúknak, céges csapatépítő tréningeknek és nagyobb családi ünnepségeknek is helyet ad, amelyeken akár az államtitkár borából is berúghatunk. Hatezer-négyszáz forintért már kaphatunk egy nemdohányzó szobát” – írja a Bors. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik