Belföld

Aggódik a bevándorlók miatt a fideszes Daher Pierre

Daher-Pierre(430x286).jpg (Array)
Daher-Pierre(430x286).jpg (Array)

„Jönnek, iszlám iskolát, iszlám mindenfélét csinálnak, elég már!” – mondta a libanoni származású volt országgyűlési képviselő.

Egyetért a miniszterelnökkel és a kormány bevándorlásellenes politikájával a libanoni származású Daher Pierre, aki az előző ciklusban a Fidesz országgyűlési képviselője volt. Az orvos az Origónak azt mondta: nem minden bevándorló olyan, mint ő, aki ide jött tanulni, majd elkezdett dolgozni és beilleszkedett.

Daher Pierre szerint „sajnos nem lehet tudni, kik jönnek Magyarországra és nehéz különbséget tenni közöttük”. Azt mondta: Angliából, Franciaországból olyan bevándorlók lesznek az Iszlám Állam hívei, akik akár sokadik generációs bevándorlóként éltek az adott országban. „Huszonötezren mentek Szíriába, Irakba, és jönnek vissza az Európai Unióba, vagy akár Magyarországra is robbantani” – mondta, hozzátéve, hogy az iszlám térnyerése miatt is aggódik: „jönnek, iszlám iskolát, iszlám mindenfélét csinálnak, elég már!”

Szerinte mindenki Orbán Viktor támadására használja fel a kérdést, pedig neki és Magyarországnak nem hiányoznak azok az emberek, akiket szerinte épp az amerikaiak, a franciák és az angolok üldöztek el a hazájukból. „Miért mi fogadjuk be ezeket az embereket, egyék meg ők, amit főztek” – közölte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik