Belföld

FIFA-botrány: továbbra is hat az orbáni átok

sepp-blatter-orban-viktor(960x640).jpg (Array)
sepp-blatter-orban-viktor(960x640).jpg (Array)

Sepp Blatter már akkor sejthette, hogy baj lesz, amikor a magyar kormányfő üdvözölte újraválasztását.

Orbán Viktor szombaton, Facebook-oldalán kívánt további jó munkát a FIFA első emberének.

Azóta Blatter nemcsak lemondott, hanem a legfrissebb hírek szerint ő is az FBI célkeresztjébe került, tehát továbbra is úgy tűnik, a magyar miniszterelnök nem hoz szerencsét a külföldi vezetőknek.

Korábban sokaknak feltűnt, milyen csúfos bukást hozott egyeseknek egy-egy találkozó Orbán Viktorral. A mosolygós, baráti tárgyalások után napokkal, hetekkel megbukott Hoszni Mubarak (egyiptomi) és Mihail Szaakasvili (grúz) elnök, illetve Silvio Berlusconi (olasz) Andrius Kubilius (litván), Kan Naot (japán) és Robert Fico (szlovák) kormányfő. Náluk is rosszabbul járt Szultan bin Abdel-Azíz szaúdi herceg, és III. Senuda kopt pápa. Ők meghaltak.

Orbán Viktor persze jóval több politikussal találkozott, mint ahány bajba került, de korábban a Bors még Szegedi Erika főboszorkányt is megkérdezte az átokról. Szerinte a politikusokat sokan nem szeretik, így elképzelhető, hogy valaki vagy valakik megátkozták őket. Az átoklevételhez szentelt vizet kell fogyasztani vagy gyertyát égetni. Viszont vannak olyan átkok, amiket csak a tűzön járás tud feloldani.

Korábban a Hír24 több vallás képviselőjét is megkérdezte arról, mit jelent az átok? Van egyáltalán olyan, hogy átok? És ha van, akkor ki átkozhat meg kit? Kire hat? Mi az? Hogyan működik?

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik