Belföld

Üzemi üdülőt avatott Orbán Viktor Balatonvilágoson

Orban-Balatonvilagoson(960x640).jpg (Array)
Orban-Balatonvilagoson(960x640).jpg (Array)

A miniszterelnök a közúti fuvarozók egyesületével tárgyalt majd átadta a Waberer's 100 szobás üdülőjét.

Varga Mihály nemzetgazgasági miniszter részvételével a magyar közúti fuvarozók helyzetéről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök az ágazati érdekképviselet vezetőségével csütörtök reggel Balatonvilágoson – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Wáberer Györgyöt, a Waberer’s International Zrt. elnök-vezérigazgatóját a közelmúltban választotta meg elnöknek a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete. Az szervezet háromezer árufuvarozó és személyszállító vállalkozást képvisel, amelyek több mint 40 ezer haszongépjárművet, az ide tartozó járműállomány felét üzemeltetik, és 60 ezer munkavállalót foglalkoztatnak.

 
Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Kobza Miklós 

A Waberer’s közleménye szerint a miniszterelnök és Wáberer György ünnepség keretében átadták rendeltetésének a cég 100 szobás üdülőjét és rekreációs központját, amit a dolgozók már a napokban birtokukba vesznek. Az eseményen Orbán Viktor beszédet mondott.

A Balaton-parti stranddal rendelkező üdülőt a társaság megvásárolta és egy több éves felújítási programmal korszerűsíti. A fejlesztésekkel együtt a beruházás összköltsége meghaladja az egymilliárd forintot. Évente összesen ezer alkalmazott és családja pihenhet egy-egy hetet kedvezményesen a Waberer’s Club Hotelben, főszezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik