Belföld

Tenisszel és horgászással lazít Áder

áder jános (Array)
áder jános (Array)

Egy budai teniszcentrumot látogat rendszeresen a köztársasági elnök, a pecázás mellett ezzel kapcsolódik ki. Privát edzőpartnere is van.

A Bors ír a köztársasági elnök hobbijáról, szívesen időzik a klub büféjében a többiekkel, de ütögetni már csak a saját edzőjével szokott. Időpontot is mindig előre egyeztet, egy klubtag szerint hetente játszik, de előfordul, hogy teendői miatt kihagy egy-egy alkalmat.

„A klubtagoktól mindig szeparáltan játszik. Az órái után azonban mindig szívesen tölt időt a büfében, ott sokáig ücsörög” – árulta el a klubtag a lapnak, akik megtalálták az elnöki edzőt is. Ő azonban Áder szokásairól nem akart beszélni. Tavaly februárban a köztársasági elnök még Babos Tímeával is meccselt egyet.

Az államfőt a Készenléti Rendőrség munkatársai viszik a teniszcentrumba, de amint megérkeznek, Áder egyedül megy be, a testőrök a kocsiban várnak rá.

Áder másik nagy szenvedélye a horgászat, egyik kedvenc helye a Duna Szekszárdhoz közeli szakasza, a bulvárlap szerint pedig a nagy fogásokat egy pohár rozéval szokta lekísérni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik