Belföld

Gazdálkodni tanítaná hátralékos ügyfeleit az áramszolgáltató

A nehéz helyzetbe került családoknak nem csak pénzbeni segítséget nyújtanának, hogy fenntarthatóvá váljon az anyagi helyzetük.

Tartozásrendező programot hirdetett az áramdíj-tartozást felhalmozó családok számára Tolna megyében a Családjainkért Alapítvány. Az E.On felkérésére pénzbeli segítség mellett képzéssel is támogatják a családokat annak érdekében, hogy miután a hátralékokat rendezni tudták, a jövőbeni gazdálkodásuk tudatossá, fenntarthatóvá váljon – írja a Teol.hu.

A szolgáltató kommunikációs vezetője azt mondta: így nem csak átmeneti segítséget kapnak a családok, hanem „olyan tudást, mellyel hosszú távon fenntarthatóvá válik számukra a hatékony gazdálkodás”. A programba azok a családok jelentkezhetnek, akik vállalják az együttműködést egy számukra egyénileg kidolgozott hátralékkezelési terv kialakításában és megvalósításában. A program eleme a családi gazdálkodásra és munkaerő-piaci készségfejlesztésre irányuló képzés is. A feltételek közt van, hogy legalább egy kereső legyen a családban, hogy a program megvalósítható legyen.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik