mad-max(960x640).jpg (Array)
Belföld

Orbán Mad Max világa ellen

És akkor Bayer a teljesen hülyéknek is elmagyarázza, mi ellen harcol a magyar kormányfő.

„Az eljövendő hetven évben Afrika népessége közel négyszeresére, a jelenlegi 1,2 milliárdról 4 milliárdra fog nőni. Egy konkrét ország, Nigéria esetében ez így néz ki: jelenleg 180 millió ember lakja Nigériát, hetven év múlva 980 millióan lesznek, vagyis csak Nigéria lakossága megközelíti majd az egymilliárdot. Ennek a népességnek minimum a fele, vagyis kétmilliárd ember fog elindulni Afrikából Európa, Ázsia, Amerika vagy Grönland felé, vagyis mindegy, merre, mert egyszerűen nem lesz mit egyen és igyon.”

Az Economist minapi írásának felidézése azért fontos Bayer szerint, hogy a teljesen hülyék is megértsék a helyzetet.

“Ha az embernek nincs mit enni és inni, elindul. És nem érdekli semmi sem.
Akkor jön el majd a Mad Max világa” – írja a Magyar Hírlap főmunkatársa, aki ezt követően üzen a liberális elmebetegeknek. Éspedig azt, hogy az Európa partjainál cirkáló hadihajók 70 év múlva zárótűz alatt tartják majd a menekülők ladikjait, mivel Európa és az Egyesült Államok olyan nemzetközi helyzetet teremtett, hogy a Közel- s Távol-Keletről özönlik a menekültek tömege, Afrika pedig már elindult Európa felé. „Azért, mert az Egyesült Államok és Európa nem normális, önsorsrontó, ön- és közveszélyes elmebeteg.”

Bayer szerint „Amerika olyan, mint a Népszabadság főszerkesztője. Átgázol mindenen, öl, de nem veszi észre. Vagy úgy tesz, mintha nem venné észre. Csak amikor hazamegy, akkor tűnik fel neki egy hosszú karcolás. A világon. Akkor visszamegy a tett helyszínére, és megpróbálja elsikálni a dolgot. Felelőtlen, ostoba, ön- és közveszélyes kretén. Ez az Egyesült Államok.”

A publicista emlékeztet rá, hogy miközben Amerika üzen Európának, hogy legyen befogadó és liberális, tartsa tiszteletben az emberi jogokat, falat épít a Mexikóval közös határára, ahol ráadásul tűzparancs van érvényben. „Nyilván azért, mert az övék egy demokratikus, az emberi jogokat tiszteletben tartó tűzparancs.

Meddig tartható fenn még ez a penetráns, ócska hazudozás? Ez az égbekiáltó igazságtalanság és kettős mérce?
És meddig viselkedik még Európa nyálfolyató hülyeként?”

Ezt kérdezi Bayer, aki egy utóiratban elismeri, hogy a kialakult helyzetért a gyarmatosítás is felelős, ezért a kvótarendszer is igazságos lenne, ha az országoknak egykori gyarmataik nagysága alapján kellene befogadniuk a menekülteket. „Az Osztrák–Magyar Monarchia gyarmata a Ferenc József-föld volt. Kötelesek vagyunk tehát haladéktalanul befogadni 307 rozmárt.” Ő támogatja.

Ajánlott videó