Belföld

Milliókba kerülhet az MSZP-s ingyenújság

Gogos-Zoltan(960x640).jpg (Array)
Gogos-Zoltan(960x640).jpg (Array)

Visszavágnának a Fidesznek és Habony Árpádnak a szocialisták, ők is ingyenes újságot terveznek. Neve még nincs, háromszázezres példányszámmal terveznek, a terjesztéssel együtt 10 millióba is kerülhet.

Írtunk már korábban az MSZP-s ingyenújság ötletéről, Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese akkor meg is erősítette a hírt, azt mondta, „egy nem hosszú, négy A4-es oldalból álló kiadványt tervezünk, amelyben az MSZP terveit, megoldási javaslatait, a szocialista politikusainkat fogjuk bemutatni”.

A Népszabadság most arról ír, havonta 6-7 millióba kerülhet az újság, a terjesztés költségeivel együtt pedig a 10 milliót is elérhetik a kiadások, így a pártnál azon gondolkodnak, saját maguk próbálják megszervezni a terjesztést a kisebb településeken, ám ezt többen megoldhatatlannak tartják.

Gőgös a lapnak úgy nyilatkozott, az elnökség szűkebb körben meghozta az elvi döntést, már az idén kijönnének az első lapszámmal. Minderre a pénzt a Jókai utcai székház értékesítéséből is remélik. Névként felvetődött a Balegyenes is, ilyen lapja már volt a pártnak, Mesterházy elnöksége alatt.

Az ingyenes lap ötletét egy név nélkül nyilatkozó szocialista ugyanakkor bírálta, szerinte többre mennének azzal, ha a Facebookon hirdetnének a lapra szánt pénzből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik