Belföld

Már májusban tudjuk, ki lett 2015 nagy magyarja

széles gábor (Array)
széles gábor (Array)

Nagyvállalkozóé az elismerés.Az állami média teljesen lemaradt az eseményről, amit a Magyar Hírlap címlapján hoz.

„Az Év Nagy Magyarja 2015” díjjal tüntette ki Széles Gábort, az Echo Televízió és a Magyar Hírlap tulajdonosát az idén 261 éves Ordo Hungariae. A lovagrendet magyar főrendi urak egy csoportja alapította. Soraiba azok kerültek, akik példamutató életük, emberséges magatartásuk, jótékony cselekedeteik, nagylelkűségük által méltóak a tagságra – emlékeztetett a nagyvállalkozó lapja.

Az Ordo Hungariae rendi gyűlésén Tián Pál lovag, az Ordo Hungariae Nagypriorja azt mondta laudációjában, hogy Széles Gábor a magyarságért történő áldozatvállalásáért, a magyar civil társadalom képviseletéért, az őshonos magyarság területén végzett magyarságtudat megerősítéséért kapta.

Széles Gábort előléptették, a rend nagytisztje lett. A vállalkozó megköszönte a díjat és azt ígérte, hogy a magyarságtudatot médiumain keresztül tovább erősíti a családokban. Felajánlotta, hogy az Ordo Hungariae székhelye zalacsányi kastélyszállója legyen. Ezt Király Csaba nagymester elfogadta. A nagyvállalkozó nem felejtette el megemlíteni, hogy a kastélyszálló mellett építi Közép-Európa legnagyobb golfkomplexumát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik