Belföld

Baján is beszippantotta a gyerekeket a propagandagépezet

A szombati hídavatón is jutott szerep kicsiknek, nagyoknak. Volt zene, taps és mindebből egy kis videó.

Orbán Viktor Facebook-oldalán ma jelent meg egy kis képes összefoglaló a Sugovicán átívelő, a Petőfi-szigetet a Nagy Pandúr-szigettel összekötő, gyalogos és kerékpáros híd átadásáról, íme:

 

 

De nem csak ennyit beszélt a miniszterelnök Baján. Az MTI ezeket a mondatokat tartotta fontosnak kiemelni a nagy eseményről:  

“Magyarország egy nagy korszak kapujában áll, mert gazdasági eredményeink az Európai Unió élvonalába juttattak bennünket. Most még nem a fejlettségünk tekintetében, hanem a fejlődés ütemében. Ez nem egyszeri eset, hiszen a gazdasági növekedés tekintetében folyamatosan a dobogón vagy a dobogó közelében járunk. “

“Itt Baján is, de az ország szinte minden településén lehet látni, hogy évről évre és napról napra mennyit gazdagodott és épült Magyarország ahhoz képest, ahogy 2010-ben a csőd szélén átvettük az országért viselendő felelősséget”.

“Magyarország nemcsak a gazdasági növekedés dinamikájában élenjáró Európában, hanem a kerékpározásban is az elsők között van.”

“Ha a jó Isten is megsegít bennünket, akkor 2020-ig 1000-1500 kilométer kerékpárút készülhet el, mintegy 50 milliárd forintból”

“A jugoszláv háború elkergette innen a befektetőket, most azonban, hogy a dolgok rendeződő félben vannak, a szerb-magyar kapcsolatok régen voltak olyan jók mint most és ez további lehetőségeket teremt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik