Belföld

Prostituáltakkal küzdenek a ferencvárosiak

A legnagyobb baj azzal van, hogy szemetet hagynak maguk után. Hiába szólnak, kinevetik őket.

Elegük van a IX. kerületi Fehér holló utca lakóinak abból, hogy az Üllői úti prostituáltak hozzájuk viszik az autós kuncsaftokat. Ez ugyanis egy kellemes és csendes környék, ráadásul zsákutca – nincs forgalom. A helyiek szerint akkor kezdődtek a gondok, amikor pár éve a nyolcadik kerületből elüldözték a prostituáltakat, ők pedig áttették székhelyüket az Üllői útra – írja a 444.

A törzsvendégeket már a helyiek is jól ismerik: diplomata rendszámos és taxis is van közöttük. Nemcsak az élő pornón vannak kiakadva, hanem azon a mocskon is, amit maguk után hagynak: popsitörlő, zsepi, tű, óvszer, bugyi, melltartó is gyűlik eldobálva az utcában.

Az egyik lakó azt mondta: már odáig jutott, hogy lement az utcára, odaállt az autó mellé, végigvárta az akciót, majd próbált beszélni a lánnyal, hogy ne dobálják el a szemetet. Vannak radikálisabbak is, akik – miközben az autóban folyik az orális szex – összekenik kutyaszarral a szélvédőt. Az örömlányok és a kuncsaftok viszont ezen is csak nevetnek, a problémázó lakóknak felajánlják, hogy szálljanak be.

Gyakoriak a balhék is: előfordul, hogy a férfiak kidobják az autójukból és otthagyják a prostituáltat, de olyan is volt, hogy biciklivel érkező hozzátartozó zavarta meg az akciót.

A Ferencvárosi Önkormányzat nem reagál a panaszokra – mondta az egyik lakó, aki szerint a rendőrség sem tesz semmit. Most egy ellenzéki képviselő, Baranyi Krisztina (Együtt) próbálja kiharcolni, hogy telepítsenek térfigyelő kamerát a zsákutcába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik