Belföld

Fábry lenyomta Friderikuszt, Hajdút, de a Fókusz még őt is

toaso-itthon(960x640).jpg (Array)
toaso-itthon(960x640).jpg (Array)

Tóásó Előd első exkluzív nagyinterjújáért nagy harcot vívtak a tévék. A „versenyt” végül Fábry Sándor nyerte.

A Duna Tv-n látható beszélgetésről Lukács Csaba újságíró, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa a Borsnak azt mondta, hogy múlt héten már fel is vették a jó hangulatú, 40 perces beszélgetést. Fábryt azért választotta Tóásó, mert nem akart komor, megrázó interjút. Hívta Friderikusz Sándor és Hajdú Péter is hívta a műsorába csúcsgázsiért, de nem a pénz döntött. Tóásó nem akart például egy egész napig összezárva lenni Friderikusszal.

Lukács Csaba a Borsnak azt is elárulta, hogy Tóásót Budapesten meglepte a 4-es metró és az elsötétített trafik. Hazatérése óta feleségével, Elenával minden nap beszél. Az asszony kezd megbékélni, miután férje váratlan menekülése, korábban sokként érte. Ahhoz, hogy ő is Magyarországra tudjon jönni, előbb el kell adnia családja házát, mivel azonban az ingatlan politikai okok miatt zár alatt van, ez még nehézségekbe ütközik.

A csütörtöki Fábry show előtt egyébként a Fókusz már hétfőn is ad némi ízelítőt Tóásó hat évig tartó bolíviai kálváriájából. Az esti riportban egyebek mellett a férfi elmondja, Istennek és a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a fegyveresek támadását: „ha az ágyban vagyok, meghalok, ha a fürdőszobában vagyok meghalok, ha balra állok kicsit, meghalok, ha jobbra állok kicsit, meghalok”.

Az RTL Klub szintén nagyinterjúként harangozta be a beszélgetést, amelyben Tósásó azt is elárulta, eleinte nehéz volt kimondania “a terror” szót, mert nagyon visszataszítónak érezte. Kemény lelki problémákat okozott, hogy ezzel vádolták. Most már tudja, hogy nem terrorista, ártatlan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik