Belföld

A Fidesz szerint összebútorozott a Jobbik és az MSZP Tapolcán

fenyvesi zoltán fidesz (Array)
fenyvesi zoltán fidesz (Array)

A tapolcai időközi választáson vesztes Fenyvesi Zoltán szerint a pénteki alpolgármester-választás után létrejött Tapolcán a Jobbik és az MSZP koalíciója, még ha a megválasztott alpolgármestert a szocialisták ki is zárták. A Jobbik szerint a rátermettség számít.

A Fidesz megbízott választókerületi elnöke péntek délután a tapolcai városházán arról beszélt, a két ellenzéki párt közti együttműködés már a 2014 őszi önkormányzati választás előtt és az azóta eltelt időszakban is látható volt.

Úgy fogalmazott: Tapolca városát a Jobbik és az MSZP koalíciója irányítja, “a képviselő-testület egyéni érdekek mentén működik együtt”. Hozzátette, ez a koalíció akkor is tetten érhető és látható, ha a péntek délelőtt alpolgármesterré választott korábbi szocialista városi elnököt, Lévai Józsefet az MSZP kizárta soraiból.


Fotó: Facebook

 

 

 

Nem a pártpreferenciák, hanem rátermettség és emberség alapján jelölte alpolgármesternek Lévai József volt városi MSZP-elnököt Tapolca jobbikos polgármestere – Dobó Zoltán erről pénteken a tapolcai városházán tartott sajtótájékoztatóján beszélt.

 

A városvezető hangsúlyozta, Lévai József már független képviselő volt, mikor letette alpolgármesteri esküjét, és bár korábban az MSZP frakcióját erősítette, véleménye szerint helye van mind a testületben, mind a város közvetlen vezetésében és irányításában.

 

Dobó Zoltán úgy fogalmazott, Lévai József személyében nem egy MSZP-s képviselőt, hanem egy rátermett embert jelölt alpolgármesternek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik