Belföld

Fosos liberálisokat sejt Érpatak polgármestere a melegpornó-rágalom mögött

Orosz Mihály Zoltán (Array)
Orosz Mihály Zoltán (Array)
Provokálták Orosz Mihály Zoltánt? Melegpornó-rágalom!

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere sűrűn posztol a Facebookra screenshotokat a böngészőjéről. Kedd dél körül is kiengedett egyet. A képen durva fenyegetés olvasható, feladója, szerzője azonosságát föl nem fedő, az ismeretlen Magyar Köztársaság Védszövetség nevében író bolond; szerkesztőségünk álláspontja szerint bíróság előtt vagy elmeorvosi intézetben a helye. (A szövegben arra a videóra történik utalás, melyben egy balhés érpataki férfi nyilvánosan esedezett Orosz bocsánatért.)

Íme a levél.

Nézzük alaposabban ezt a screenshotot.

Alább kinagyítottuk a könyvjelzőket (fölső csík), ezek a következők: Érpatak honlapja, az Átlátszó hírportál, egy Youtube-videó, valamint három melegpornó-oldal. (Némi guglizás után kideríthető, hogy a melegpornó világában a Twink fiatal, kisfiús meleg srácot jelent, a Stud pedig fedezőmént.)

A screenshotot egy olvasónk, amúgy újságíró mentette le, s esküszik, nem manipulálta a képet. Állítását részben igazolni látszik az a tény, hogy a kép néhány perccel később eltűnt Orosz Mihály Zoltán a Facebook-oldaláról. (Ezt az tudja megtenni, aki hozzáfér az oldalhoz.) Helyette kisvártatva egy olyan kép került fel, amin a kommentek között csak a megnyitott fenyegetés látszik, a könyvjelzősáv nem.

 

Hab a tortán, hogy a polgármester – saját Facebook-bejegyzése szerint – egy “Szabadságot Érpataknak” nevű felhasználótól kapta a fenyegető üzenetet. A “Szabadságot Érpataknak” nevű felhasználót azonban minden jel szerint újonnan hozták létre, és egyetlen ismerőse van: maga Orosz Mihály Zoltán.

E ténynek nyilván számos értelmezése van.

 

Természetesen megkérdeztük Orosz Mihály Zoltánt, mit szól a sztorihoz.

Emailünk alább.

 

Tisztelt Polgármester Úr,

fertályórája a csatolmányban látható kép volt látható az ön Facebook-oldalán – két könyvjelzőt kinagyított kollégánk.

Kérdéseink az alábbiak.

– Kit és mit sejt a levél hátterében?

– A könyvjelzőn látható két oldalt mi okból nyitotta meg?

Üdvözli,

Nagy József

újságíró

Hír24

 

Kérdéseinkre testes levél érkezett, melyben néhány bekezdés a kérdéseinkre reflektált. Ezt is közöljük.

 

“Tisztelt” Nagy (Okostojás) József!

Aljas lelkű, sötétben bújkáló, magyargyűlölő (fosos) liberálisokat sejtünk a háttérben.

A könyvjelzőnek nevezett kérdése az a fenyegető üzenetet tartalmazó kép része, azokat a kép készítője tette rá a kép készítése során, erről meggyőződhet a (jelenlegi adatok szerint még ismeretlen tettes által a) részemre küldött linken Ön is:

2015. május 4. 21:36

http://anonfiles.co.uk/image.php?di=L10S (A közösség elleni uszító és gyűlöletkeltésre törekvő ismeretlen a facebook üzenetben ezt a fenyegető üzenetet tartalmazó linket küldte számomra.)

A bemontírozott felső csíkja a képnek, az nem az én gépem által megnyitott oldalakat jelzi, az ön által megjelölt linkeket én soha nem nyitottam meg és nem tudom, hogy mit tartalmaznak, aki készítette a montírozást és photoshop-olást attól kell majd megkérdeznie, hogy miért és mi célból montírozta oda a (jelenlegi adatok szerint még ismeretlen tettes, mint a) kép készítője. A bűnügyi nyomozás során ha információval tud szolgálni, akkor azt szívesen továbbítom a nyomozó hatóságnak.

Az Önök bandája feltűnően hamar értesült az elkövető aljas trükkjéről, ezért a bűnügyi nyomozás során javasolni, fogom az Önök meghallgatását is.

“Tisztelettel”: Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere, Az Érpataki Modell Országos Hálózatának vezetője

 

utóirat:

1./ Érdekes kritika jelent meg az Ön munkásságával az egyik kiváló blogon (médiavadász), ajánlom figyelmébe ezt a különös megközelítésmódot, mert e nagy szólás- és sajtó-szabadság világában (üde színfoltokként) nagyon különös és érdekes vélemények jelennek a média világának fizetett karaktergyilkosairól és uszító csahos kutyáiról:

http://mediavadasz.blog.hu/2015/04/21/nagy_okostojas_jozsef_a_liberalis_gyuloletkeltes_nagymestere

2./ a mai napon jelent meg egy másik fontos hír, amivel szintén kellene foglalkozni és amelynek kapcsán a hírhamisító “kollégái”, már nagyon aktívak: a mai napon 15 óra 07 perckor írják: “Orosz Mihály Zoltán még nem szólalt meg az ügyben.”

http://444.hu/2015/05/06/gepkarabelyt-foglaltak-le-erpatakon/

pedig már ma kétszer is megszólaltam a facebook-on, először  reggel  8 óra körül, kb 7 órával ezelőtt szólaltam meg:

https://www.facebook.com/mihalyzoltan.orosz/photos/a.294939684047299.1073741825.294939630713971/365998626941404/?type=1&theater

https://www.facebook.com/mihalyzoltan.orosz/posts/366030260271574

http://alfahir.hu/fegyvert_es_loszereket_fogtak_erpatakon

3./ ajánlom figyelmébe a másik facebook bejegyzésemet is mert az Önök világát nagyon jól elemzi az adott szerző:

https://www.facebook.com/mihalyzoltan.orosz/posts/365556250318975

4./ Végezetül ajánlom figyelmébe Máté evangéliumának alábbi részletét: “Olyanok vagytok, mint a fehérre meszelt sírok. Ezek kívülről ugyan szépnek látszanak, belül azonban tele vannak a halottak csontjaival és mindenféle mocsokkal.” Máté, 23, 27

 

Erre jött a mi válaszunk, igen, azt is szó szerint idekopizzuk.

 

Tisztelt Polgármester Úr,

köszönöm gyors válaszát.

Kérem, arra még válaszoljon, hogy maga a levél, mely önt fenyegeti, s mely mögött (fosos) liberálisokat sejt, valóban kint volt-e az ön oldalán.

 

És ha megenged egy utóiratot.

Levele 1. számú utóiratába linkelve ön ajánl egy ön által kiválónak minősített blogról egy a személyemet célzó kritikát, üde  színfoltként. Nos ebben a (tán ön által írt?) valóban szórakoztató dolgozatban olvashatjuk az alábbi bekezdést

Nagy József „érpataki felsüléséről, ami után sajtó-helyreigazításnak kellett eleget tennie (nem igazán volt ínyére, pedig rágalmazott szemérmetlenül), külön szösszenet készült, ami itt olvasható”.

Ennek kapcsán hadd jegyzem meg:

1. Szó nem volt felsülésről. Interjúztuk önt és számos falubelijét.

2. A Hír24-nek nem kellett eleget tennie semmiféle sajtó-helyreigazításnak, már csak formai okból sem, ugyanis az ön sajtó-helyreigazítási kérelme a Magyar Köztársaság sajtótörvénye által megszabott 30 napos határidő után érkezett hozzánk, így érdemi (tartalmi) vizsgálatára nem volt sem szükség, sem mód. Ezzel együtt, szem előtt tartva olvasóink épülését, szó szerint közöltük az ön négyoldalas szövegét. Melyben ön egyebek mellett azt kifogásolja, hogy a korábban megjelent érpataki riportunk címe ez volt: Szabadidejében buzifelvonulásra jár, miközben, állítja, ön nem „jár”, hanem csak egyszer volt ott.

Üdvözlettel,

Nagy József

 

Itt tartunk. És mivel bennünket is nagyon érdekel, hogy 1., ki írta a fenyegető levelet, 2., mentett-e könyvjelzői közé melegpornó-oldalakat Érpatak polgármestere, kérjük Orosz Mihály Zoltánt, pereljen be bennünket cikkünk miatt.

A bíróság ugyanis kikérheti a Facebooktól egyrészt azt, hogy milyen IP-címről (mely településről) készült a Magyar Köztársaság Védszövetség oldala, sőt magát a törölt képet is.

Orosz a melegekről

Mint közismert, Orosz Mihály Zoltán harcosan melegellenes, egy alkalommal a budapesti melegfelvonuláson megpróbált felmászni “a buziknak a kamionjára”. Erről bővebben az érpataki riportunk részeként vele vele készült interjúnkban olvashatnak.

A levelünkben említett érpataki riport Szabadidejében buzifelvonulásra jár címmel olvasható.

Az úgymond helyreigazíás pedig Szabadidejében nem jár buzifelvonulásra – csak egyszer benézett címen érhető el.

A polgármester levelében jelzett interjú Vona Gáborral, valamint a Ferencvárosi ultrák vezetőjével, kápójával szintén elérhető oldalunkon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik